TV Manta 43LUA69S 43˝ 4K UHD Android Smart WiFi

273,12

22% popusta
Zapri
Povzetek cene
  • 349,00
  • 273,12
  • 22%
  • 273,12
  • Na splošno pri tem izdelku prihranite 75,88 (22%) .
Samo 1 kos.
Poudarki:

TV Manta 43LUA69S 43˝ 4K UHD Android Smart WiFi

SKU: 2548 kategorije: ,
Opis

LED TV Manta 43LUA69S, 43” (diagonala 109cm), 4K-UHD, Android, Smart, WiFi, HDR10

TV sprejemnik proizvajalca MANTA je veliko več kot samo televizija. Uživajte v gledanju vaših priljubljenih programov, kot tudi športnih ali akcijskih filmov. Televizor Manta uporablja izboljšano tehnologijo osveževanja slike, kar naredi vaše multimedijske vsebine jasne in pretočne. Počutite se v središču dogajanja v vašem najljubšem prostoru. Z napredno digitalno tehnologijo za obdelavo slik, serija televizorjev LUA69S ponuja izjemno kakovost v elegantnem in enostavnem ohišju.

Ob gledanju se boste počutili, kot da ste udeleženec in ne gledalec. Vse to vam ponuja Android TV z diagonalo 109 cm (43″) in ločljivostjo 4K ULTRA HD. Izkusite občutek gledanja z brezhibno ločljivostjo in s polnimi barvami, ki bodo preplavile vaš prostor.

Pridobite aplikacije, ki jih imate radi za svoj televizor: Netflix *, YouTube *, NBA Game Time in še več so vam na voljo v programu Android TV. Oglejte si aplikacije za filme, predstave, glasbo, šport, videoposnetke ter igrice v Trgovini Google Play. Android TV sistem podpira tudi programe, ki omogočajo povezavo s pametnimi napravami in lahko pretakate vsebino iz svoje mobilne naprave ali prenosnika direktno in brezžično na vaš novi MANTA televizor. Trgovina Google Play ponuja na tisoče filmov, predvajanj, iger, skladb in priljubljenih aplikacij. Televizija 43LUA69S podpira tudi direktno gledanje tv programov preko Android aplikacij.

Pomaknite se na vrh
Zapri
Zapri
Trgovina
0 Voziček
Zapri

Moj voziček

Nakupovalna košarica je prazna!

Nadaljuj z nakupovanjem