Techno Line WT538 WT 538 radijska projekcijska ura

29,95

Zapri
Povzetek cene
  • 29,95
  • 29,95
  • 29,95
Ni na zalogi
Poudarki:

Techno Line WT538 WT 538 radijska projekcijska ura

SKU: 1844784C kategorija:
Opis

Techno Line WT538 WT 538 radijska projekcijska ura srebrna

Brezžična projekcijska budilka WT 538

Z budilko lahko upravljate intuitivno in izpolnjuje vse zahteve, ki jih lahko postavite na budilko s projekcijo: enostavnost uporabe, natančen čas, tiha ura, enostaven za branje zaslon, osvetlitev ozadja, ponavljanje alarma, ton alarma in projekcija za steno ali strop (priložena je samo stalna projekcija) – brezžično delovanje funkcije ozadja / dremeža v ozadju zahvaljujoč senzorju mehkega dotika (aktiviranje z rahlim dotikom).

Na natančnem zaslonu lahko poleg natančnega časa prek radijskega sprejema vidite tudi datum, dan v tednu in notranjo temperaturo. Zaradi neverjetno tanke zasnove in tanke plastične obloge v stekleni optiki je ta budilka videti zelo kakovostna in izgleda res dobro. Glasno klikanje ob pritisku gumba za osvetlitev ozadja ali funkcijo dremeža je preteklost. Zahvaljujoč senzorju na dotik je za aktiviranje osvetlitve zaslona zadosten lahkoten, tihi dotik. Dovolj je samo en pogled in ne samo, da prejmete natančen čas prek radijskega sprejema, temveč lahko odčitate tudi notranjo temperaturo, datum in trenutni dan v tednu.

-funkcije 12 h-prikazovalnik, 24 h-prikazovalnik, alarm, nastavljiv časovni pas, datum, dan v tednu, notranja temperatura
-napajanje 230 V preko priloženega napajalnika, 2 x micro baterija – prosimo, naročite posebej
-(D x Š x V) 15 x 1.5 x 9 cm

Pomaknite se na vrh
Zapri
Zapri
Trgovina
0 Voziček
Zapri

Moj voziček

Nakupovalna košarica je prazna!

Nadaljuj z nakupovanjem