Brother P-touch E110 tiskalnik nalepk

39,99

Zapri
Povzetek cene
  • 39,99
  • 39,99
  • 39,99
Samo 1 kos.
Poudarki:

Brother P-touch E110 tiskalnik nalepk

SKU: 1601089C kategorija:
Opis

Brother P-touch E110 tiskalnik nalepk Primerno za pisalni trak: tze 3.5 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm

Naprava za označevanje P-touch E110

Naprave za industrijsko označevanje

Brother PT-E110 je prenosni stroj za označevanje, opremljen z različnimi funkcijami za enostavno ustvarjanje pogosto uporabljenih vrst etiket, npr. B. za kable ali povezave. Idealen je kot vhodna naprava za trgovino z elektriko in inštalacije v telekomunikacijski in podatkovni komunikaciji. PT-E110 ima priročno tipkovnico QWERTZ z ločeno številčno ploščico, ki je znana iz računalnika. V napravi se lahko uporabljajo trakovi TZe v širini 3,5 – 12 mm, na primer kot trak Flexi za nalepke kablov ali zelo močna lepilna varianta. Laminirane nalepke TZe so odporne na brisanje, vremenske vplive in praske, zato so primerne tudi za etiketiranje na prostem.

Hitro in besedilno varno
P-touch E110 hitro tiska s hitrostjo do 20 mm / sekundo, kar je dvakrat hitreje kot primerljivi modeli v svojem razredu. Besedilo lahko preprosto vnesete s tipkovnico QWERTY z ločeno številčno ploščico, ki je znana iz računalnika. Izbirate lahko med 8 slogi pisave, 200 simbolov, 3 velikosti pisave in 3 širine pisave.

Grafični prikaz s predogledom
Zahvaljujoč velikemu 15-značnemu LCD zaslonu lahko pred dokončnim tiskanjem preverite svojo etiketo in jo po potrebi popravite.

Trpežne etikete
Edinstveni, laminirani trakovi Brother TZe so izjemno trpežni zahvaljujoč patentiranemu tiskanju na zadnji pas. Testi so pokazali, da se upirajo abraziji, večini kemikalij, vodi, sončni svetlobi in ekstremnim temperaturam. Laminirani trakovi TZe so sestavljeni iz šestih plasti različnih materialov, kar ima za posledico tanek, izjemno trpežen trak. Napis je s termičnim prenosom natisnjen na spodnji strani zaščitnega sloja. Zaščitena z dvema plastma PET (poliestrom) je črka umazana, praska in odporna na vremenske vplive.

-Za trakove TZe s širino 3,5 – 12 mm Odličen zaslon s predogledom besedila in postavitve Natisne laminatne trakove, razmaže, praske in vremensko odporne nalepke za notranjo in zunanjo stran. Dodatno opremljen s posebnimi električarji in komunikacijskimi simboli
-napajanje 6 x micro baterija
-pisalni trak tze 3.5 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm
-(Š x V x G) 110 x 59 x 207 mm

Pomaknite se na vrh
Zapri
Zapri
Trgovina
0 Voziček
Zapri

Moj voziček

Nakupovalna košarica je prazna!

Nadaljuj z nakupovanjem